Bedre nattesøvn med Coleman BlackOut Bedroom®-teknologi

Ikke la lyse netter stoppe deg fra å overnatte i telt.

Sommerhalvåret er ideelt for flotte overnattingsopplevelser i telt.  Ulempen er at de samme lyse nettene kan gjøre det til en utfordring å få en lang, god natts søvn i teltet.

Med Colemans innovative BlackOut Bedroom®-teknologi er problemet løst.

Innsiden av et Coleman-telt.
MØRKT: Med Coleman Blackout-teknologi får du en god natt søvn.

Stenger ute 99 % av dagslys

Med den nye teknologien stenges nemlig hele 99 % av alt dagslys ute. Dermed slipper du å få problemer med å sovne fordi det er for lyst ute. Og du slipper å våkne fryktelig tidlig av dagslyset.

En annen fordel er at BlackOut-løsningen gjør soverommene opptil fem grader kjøligere på dagtid og opptil én grad varmere om natta, for enda bedre komfort.

Colemans BlackOut Bedroom®-teknologi er genialt når du tar med barna på teltovernatting. Opplevelsen blir morsommere for barn som er godt uthvilt etter en natt i telt.

Telt og campingbord på en gressplen med vann bak.
CAMPINGLIV: Sommerhalvåret er en perfekt tid å slå opp teltet på. Med BlackOut-teknologi unngår du at lyse netter saboterer nattesøvnen din.

Ypperlige til camping og festivaler

En rekke telt fra Coleman er utstyrt med teknologien, og du finner flere av dem hos XXL.

Coleman Kobuk Valley er et trepersons telt som egner seg særlig godt til camping og festivaler. Du kan også fint ha det med på tur, men med en matchvekt på 5,1 kg må du være forberedt på at det blir litt ekstra bærevekt.

Skal du på festival med vennegjengen, eller campe med litt større barn, er Spruce Falls firemannstelt et godt alternativ. Teltet har et ”oppholdsrom” midt i, med et soverom på hver side.

Coleman Cabral 6 er ypperlig når storfamilien skal på camping. Det er plass til seks personer, fordelt på to soverom, og med et oppholdsrom i midten av teltet. Det ene soverommet kan gjøres om til en del av oppholdsrommet når det ikke er i bruk.

Telt

Les også: Alt du må vite før din første telttur

Les også: Fem smarte måter å bruke en tarp på

Les også: Slik tar du vare på telt og lavvo

Les også: Kle deg for sommerens fjelltur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *