TNF VENTRIX™ – hold varmen inne og svetten ute

,

Den nye, innovative mellomlagsjakken fra The North Face er den perfekte følgesvennen på tur.

Hold deg varm, ikke svett. Det er tanken bak den nye teknologien til The North Face, som er utviklet i tett samarbeid med fjellsportutøvere.

Dynamiske ventilasjonshull

TNF VENTRIX™  er jakken som ventilerer når du er varm, og varmer når du er kald.

VENTRIX™  er nemlig en helt ny måte å tenke ventilasjon på. Enkelt forklart er VENTRIX™ -jakken utstyrt med dynamisk, laserperforert mikroventilasjon i svetteutsatte områder. Når du beveger deg, åpnes disse ventilasjonshullene, slik at overskuddsvarmen effektivt slippes ut, og du unngår å bli svett og klam.

Når du ikke er i bevegelse, vil ventilasjonshullene lukkes, slik at jakken i stedet holder på varmen.

Topp temperaturregulering

Det gir en ypperlig temperaturregulering, slik at du holder varmen inne og svetten ute, og slipper å bruke mye tid på å kle av og på deg lag underveis.

Materialet er lett, elastisk og stretchy, slik at du har full bevegelsesfrihet. Det vevde, lett vannavvisende ytterstoffet, gjør at VENTRIX™ -jakkene fint kan brukes alene når værforholdene tillater det.

– En klatrers drøm

The North Face-utøveren David Göttler, som testet ut VENTRIX™  på en ekspedisjon til 8.000-meterstoppen Shishapangma I Tibet, sier dette om jakken:

– På lavere høyder brukte jeg VENTRIX™  som ytterste lag, for beskyttelse mot vinden mens jeg gikk eller klatret. Da jeg kom høyere opp, brukte jeg jakken som mellomlag under skalljakken, og kunne bestige en 8.000-meterstopp uten å bli for kalde eller for varm på noe tidspunkt under ekspedisjonen. Det er en klatrers drøm. Den var perfekt for å holde kulda fra vinden ute, samtidig som den ga meg friheten til å bevege meg raskt og effektivt. Dermed kunne jeg rette all oppmerksomheten min mot klatreutfordringen, uten å bli distrahert av andre ting.

VENTRIX™ var en av Gold Award-vinnerne under årets ISPO.

Du finner The North Face VENTRIX™  til både dame og herre hos XXL.no.

The North Face

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *