Stor interesse rundt nye Zeiss Conquest V6 kikkertsikte

Kvalitetsprodusenten Zeiss verdenslanserte 6. mars Conquest V6. Nå finner du kikkertsiktet hos XXL, og interessen har vært stor.

I XXL er vi stolte av at vi var de første som hadde dem på lager til våre gjester blant jegere og skyttere i hele landet.

Vår nettbutikk xxl.no var aller først ute, men også våre 31 varehus blir fortløpende fylt opp med den nye Conquest V6.

Det har vært stor interesse rundt kikkertsiktet, og flere har allerede forlatt våre butikker i nye hender.

Kikkertsiktet kommer i flere varianter, til alt fra støkk- og drivjakt med raske skuddsituasjoner, til posteringsjakt og baneskyting på lange hold.

Les også: Velg riktig kikkertsikte

Den nye Zeiss Conquest V6, 2.5 - 12x
Den nye Zeiss Conquest V6, 2.5 – 12x

Kikkerten har flere nye funksjoner, men det som stikker seg mest frem er optikken som har hele 92 % lysgjennomgang, og ikke minst det belyste retikkelet (ret.60). Her vil lyset automatisk slå seg av når riflen legges ned på siden, og kommer på igjen når riflen blir løftet opp og satt til skulderen igjen. Dette sparer store mengder batterier.
Retikkelet er selvsagt også plassert i andre bildeplan slik at det dekker minst mulig av målet, selv når du er på full forstørring.

Linsene har selvsagt også Zeiss’ velprøvde Lotu-Tec linsecoating, som sørger for at du ikke får siktebildet forstyrret av fukt og skitt, selv ved jakt i regn og fuktig vær. Disse er igjen godt beskyttet inne i et hus av sort, matt anodisert aluminium, og alle modellene har en tubediameter på 30 mm.

Alle modellene er også klargjorte for ettermontering av ASV kulebanekompensator, for økt presisjon og sikkerhet ved lange hold. Montering koster ca 1500 kr.

Her finner du Zeiss Conquest V6 1.1.

Her finner du Zeiss Conquest V6 2.

Her finner du Zeiss Conquest V6 2.5.

Lær mer om Zeiss Conquest V6 her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *