Polar og GoPro lanserer råtøft videosamarbeid

Bruk pulsklokka som fjernkontroll til GoPro-kameraet, og lag videoer med pulsregistrering direkte på skjermen.

Polar og GoPro kommer nå med den perfekte løsningen for dere som elsker å lage spennende treningsvideoer, eller for deg som vil forevige de store høydepunktene fra din aktivitet.

I første omgang vil du kunne bruke pulsklokka som fjernkontroll til GoPro-kameraet ditt. Denne funksjonen kan du faktisk ta i bruk allerede nå dersom du har en Polar V800 og et GoPro Hero 4.

Aktivitetsmåling på skjermen

Fjernkontrollfunksjonen er ikke den eneste store nyheten, for i løpet av første kvartal 2017 kan du også få alle dine pulsdata med i selve videoen du lager. Bare se her:

Dette gir deg et av hav av muligheter til å være kreativ når du skal lage videoklipp fra din aktivitet. Nå kan du vise frem intensiteten og spenningen i videoene på en helt annen måte.

Pulsklokka registrerer selvfølgelig pulsen din, men også tidsbruk på økta, hastighet og høyde over havet. Alt dette får du med i bildet sammen med videoklippet du tar opp.

Styr kameraet med pulsklokka

Med Polar V800 eller Polar M600 vil man kunne gjøre kommandoer på GoPro-kameraet slik at det blir enklere å lage treningsvideoer underveis i økten. Marker highlights i videoen, start og stopp der du ønsker, og ha samtidig kontroll på batteritiden på kameraet ved å se på klokka.

Her kan du se en video av hvordan fjernkontrollfunksjonen vil fungere:

Disse Polar-modellene blir kompatibel med GoPro-funksjonen:

Polar V800 (fjernkontroll til Hero 4 lansert, pulsdatafunksjon første kvartal 2017)
Polar M600 (fjernkontroll til Hero 4 tidlig 2017, pulsdata kommer første kvartal 2017)

OBS! Du må også ha et Polar H10 pulsbelte for å kunne bruke den nye pulsdatafunksjonen i dine GoPro-videoer. Funksjonen lanseres første kvartal 2017.

Polar-klokkene kan synkroniseres med følgende GoPro-modeller:

– GoPro Hero 4 (kan synkroniseres med V800 allerede nå. M600 tidlig 2017)
GoPro Hero 5 (tidlig 2017 for både V800 og M600)

Pulsdatafunksjonen gjennom H10-pulsbelte lanseres for både Hero 4 og Hero 5 i løpet av første kvartal 2017. Synkroniseringen skjer via bluetooth.

Her kan du se en video av hvordan man synkroniserer fjernkontrollfunksjonen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *