Appen som gjør deling av GoPro-videoer enkelt

Med QuikStories er det en smal sak å dele de beste GoPro-videoene dine.

Har du filmet tur-, sykkel- eller skiopplevelsen med GoPro, og er keen på å vise alle du kjenner hva de går glipp av? Eller har du bare lyst til å dele opplevelsen med venner eller familie? Med QuikStories-appen fra GoPro er det en smal sak. Appen finner du i appbutikkene til Apple og Android.
Med QuikStories kan du automatisk laste over filmer og bilder direkte fra GoPro-kameraet til telefonen. Quikstories vil da redigere en  filmsnutt med effekter og musikk, som du kan dele med venner eller i sosiale medier.

Du kan også gå inn og gjøre små endringer i filmen, for eksempel legge til titler, endre musikk og effekter med mer.

QuikStories er laget for at det skal bli lettere for deg å redigere og dele videoer.

Se mer i videoen under:

 

 

Kom i gang

QuikStories-appen fungerer med GoPro HERO5 eller nyere kameraer. For å komme i gang må du laste ned både GoPro-appen og QuikStories-appen. Begge er gratis.

I videoen under ser du hvordan du kobler sammen kameraet og telefonen:

 

 

Se bildene og videoene umiddelbart

Sjekk ut den siste turen din ned bakken når du er på vei opp med stolheisen. Se den beste bølgen din når du er tilbake på stranden. QuikStories-appen laster over de siste videoene du har laget, til telefonen.

I tillegg kan du bla gjennom og slette innhold på kameraets minnekort for å frigjøre plass til flere opptak.

Lag klipp og hent ut bilder fra videoene

QuikStories lar deg velge ut en kortere snutt fra et lengre klipp, for rask og enkel deling på for eksempel Instagram og Facebook.

QuikStories gjør det også enkelt å ta ut stillbilder fra videoer, så du enkelt kan dele dine beste eller morsomste øyeblikk.

Del klippene der du er

Du trenger ikke å vente til du er hjemme for å dele en morsom opplevelse. I stedet kan du sende GoPro-bilder og -videoer direkte til Instagram, Facebook og Twitter, eller send dem via melding eller e-post. Dette er den raskeste måten å dele øyeblikket, i øyeblikket.

En hånd som holder en telefon med QuikStories-appen åpen.
ENKELT: Med QuikStories er det enkelt å dele videoer og bilder.

GoPro Plus

Med et GoPro Plus-abonnement kan du bruke appen til å automatisk sette på opplasting til skyen rett fra ditt GoPro-kamera. Du kan også få tilgang til bildene og videoene dine i skyen når som helst, hvor som helst.

Hold GoPro-kameraet oppdatert

Oppdater kameraet ditt underveis med GoPro-appen.  Det er den raskeste og enkleste måten å holde GoPro oppdatert med den nyeste programvaren for nye funksjoner og optimal ytelse.

Kontroller din GoPro

Du kan bruke telefonen din eller Apple Watch® som en ekstern fjernkontroll for GoPro-kameraet. Finn riktig vinkel med praktisk forhåndsvisning. Juster kamerainnstillingene raskt, start og stopp opptak, bytt moduser og mer. Dette er veldig praktisk når kameraet er montert utenfor rekkevidde.

Vil du heller redigere mer selv?

I QuikStories er mye av redigeringen basert på automatisering. Appen gjør mesteparten av jobben, slik at du raskt og enkelt kan dele. Ønsker du ha litt mer kontroll på redigeringsprosessen selv, gjennom å bestemme hvor filmen skal klippes, å sette sammen ulike klipp, endre utsnittet og lignende, kan gratis-appen Splice være et godt alternativ.

Her kan du lære mer om hvordan Splice virker:

 

GoPro

Les også: Slik bruker du GoPro Karma

Les også: Ti gode tips til GoPro-fotografen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *