Alt du trenger for å sykle til jobben i høstværet

Her er tipsene du trenger for å fortsette jobbsyklingen til høsten.

Foto toppbilde: Trelock

Å sykle til og fra jobben kan spare deg for både tid og penger, i tillegg til at det er langt mer miljøvennlig enn å kjøre bil. Det beste av alt er at du får en lettvint treningsform som er veldig bra for helsa.

Sommeren er over, men det er likevel ingen grunn til å stue vekk sykkelen selv om været skulle bli kaldere, grått og fuktig. Med riktig sykkelutstyr og sykkelbekledning, så kan du fortsette å sykle til jobben gjennom hele høsten – uansett vær.

Her får du utstyrstipsene som gjør det lett å velge sykkelen til jobb i høstmånedene.

Transportveske til oppbevaring

Illustrasjonsfoto av BITS handlebarbag.

Med en BITS handlebarbag holder du eiendelene dine trygge på sykkelstyret i høstværet. Denne kommer med vindklaffer, regntrekk, skulderstropp og polstret interiør.

Sykkellykten gjør deg synlig i mørket

Magicshine MS-628C 3200 lumen multisportlykt
Magicshine MS-628C 3200 lumen multisportlykt

 

Med en MS 628c-lyktpakke får du en kraftig front- og baklykt som gjør at du synes godt i høstmørket når du sykler til og fra jobben. Viktig for både din egen og andre trafikanters trygghet.

MS-622 sykkellykt
MS-622 sykkellykt

Er du opptatt av god funksjonalitet og lav vekt, så er MS 622-lyktsettet midt i blinken. Settet består av hvitt frontlys og rødt baklys, og gjør deg godt rustet i områder med dårlig belysning.

Skoovertrekk holder deg tørr

White Winner skoovertrekk
White Winner skoovertrekk

Husk skoovertrekk når du skal sykle i regnvær og kulde om høsten. White Winner er et vanntett overtrekk som holder været unna, slik at du forblir tørr og varm på føttene. En godt synlig farge øker også sikkerheten i trafikken.

Hos XXL finner du et godt utvalg av skoovertrekk og sykkelsokker.

Husk alltid hjelm når du sykler

Limar 757 sykkelhjelm
Limar 757 sykkelhjelm

Limar 757 er en superlett hjelm som veier kun 215 gram. Med et høyt antall ventilasjonshull holder du deg komfortabel mens du sitter på sykkelsetet.

Her finner du XXLs utvalg av sykkelhjelmer.

Vedlikehold av sykkelen bevarer egenskapene

Xtreme Chain Lube
Xtreme Chain Lube

Det er viktig at sykkelkjedet er klart for påkjenningene om høsten. Xtreme Chain Lube i sprayform har god smørende effekt samtidig som den har lang varighet i tøffe forhold.

TIPS! Husk at hos XXL hjelper vi deg med service på sykkelen, hele året, i alle våre varehus. Ta en prat med vårt verksted.

Progold Blastoff Degreaser
Progold Blastoff Degreaser

Husk å bruke Progold Blastoff kjederens før du smører kjedet for høsten. Kjederensen fjerner gammel olje og skitt før du legger på ny smøring.

Sykkelklær ment for høsten

Gore Bike Wear Element GWS sykkeljakke
Gore Bike Wear Element GWS sykkeljakke

 

Synlighet og beskyttelse mot vind og regn er nøkkelord for sykkeljakker til høstbruk.  GORE Element GWS Bike Jacket er et eksempel på en perfekt sykkeljakke til høstværet.

Her finner du alle sykkeljakker til dame og herre.

Castelli Nanoflex 2 Long Bib w pad sykkelbukse
Castelli Nanoflex 2 Long Bib w pad sykkelbukse

 

Sykkelbukse er også lurt å ha om høsten. Castelli Nanoflex 2 Bib w/pad er i vannavvisende materiale, og holde deg tørr og komfortabel på vei til og fra jobb. Refleksdetaljer bidrar til å gjøre deg mer synlig i høstmørket.

Her finner du alt av sykkelbukser til dame og herre.

San Remo regnsett
San Remo regnsett

San Remo regnsett er både vann – og vindtett, og har også god synlighet med refleksdetaljer. Dette lette regntøyet er lett å hive på seg før du hiver deg på sykkelsetet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *