Nå kan du sykle Tour de France hjemme i din egen stue

 Med ProForm TDF 2.0 kan du trene sammen med de beste syklistene. 

Best av alt – du trenger ikke engang forlate hjemmet ditt for å gjøre det.

ProForm TDF 2.0 er en av markedets aller råeste treningssykkel! Den unike sykkelen gir deg et svært høyt utbytte av treningen på en underholdende måte.

Du kan nemlig velge å sykle deler av Tour de France-etappene, og virtuelt få følelsen av å delta. Med sykkelens streetview av ulike etapper i Tour de France er dette så nær du kan komme å delta i den ekte touren, uten faktisk å delta.

Etappene du kan sykle er fra Tour de France 2016.

Produktbilde av ProForm TDF 2.0.
RÅ: ProForm TDF 2.0 er spekket med treningsprogrammer og funksjonalitet som gir en topp treningsopplevelse.

24 treningsprogrammer

Sykkelen er utstyrt med fritt navigeringssystem, som gir en realistisk racing-opplevelse på sykkelturen. Med 20 % stigning og 20 % nedoverbakke vil du for alvor få testet sykkelformen!

ProForm TDF 2.0 er også utstyrt med digital girkontroll, 24 treningsprogrammer, pulsbeltemottager og nettbrettholder – alt du trenger for en real sykkeløkt. Sete og styre kan justeres i lengderetning og i høyde, slik at du får en optimal sittestilling på sykkelen.

Med nettbrettholderen kan du velge å vise streetview av ulike etapper av Tour de France, eller du kan sette på favorittserien og sykle i vei. Sykkelen er kompatibel med både Android og IOS.

Bilde av displayet til ProForm TDF 2.0.
OVERSIKTLIG: Displayet er stort og oversiktlig, med mange valgmuligheter, slik at du kan utfordre deg selv uansett nivå. Det er også en nettbrettholder over displayet.

Mulighet for valgfri løype

Det fantastiske med denne sykkelen er at du enkelt kan legge inn en valgfri løype du vil sykle via IFit Coach. Dette er et av markedets mest interaktive treningssystem som gir deg muligheten til å tegne deg en løype på Google Maps, enten det er Oslo – Trondheim eller Bergen – Stavanger.

Sykkelen justerer automatisk motstanden slik at du kan kjenne både oppover- og nedoverbakker. Besøk www.ifit.com for mer info.

Sommer og vinter, snø og regn – ikke engang været kan stoppe deg nå!

ProForm TDF 2.0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *