Sikkerhet ved behov, med reTyre hurtigpiggdekk

Sykler du på variert underlag, som bar asfalt, snø og is? Da er reTyre Urban Winter hurtigpiggdekk løsningen for deg.

Ny oppfinnelse

reTyre er en ny og genial oppfinnelse innen piggdekk til sykkel, og fjerner helt behovet for full omlegging til vinterdekk på sykkelen. reTyre er rett og slett et hurtigpiggdekk med 156 pigger – en avtakbar piggdekkbane som du kan ta på og av etter behov. Med noe så enkelt som glidelås!

Bilde av reTyre på sykkel.
SIKRERE SYKLING: Med reTyre hurtigpiggdekk kan du raskt sikre veigrepet når snøen daler.

Hvordan det virker

Systemet består av to glidelåsstykker som du monterer mellom dekk og felg. Disse kan du ha fast på hjulet gjennom hele sesongen. Selve dekkbanen med piggene setter du på kun når du trenger det.

Bilde av mann som monterer piggdekkbanen.
KJAPT GJORT: Å sette på piggdekkbanen er raskt og enkelt når det er piggføre.

Komfortabelt

Det betyr at du får både komforten med sommerdekk og sikkerheten med piggdekk. Du slipper stor rullemotstand, støy og «vinglete styring» med pigger på bar asfalt, og får full kontroll på sykkelen og sikkert feste på is og snø. Smartere blir det neppe.

Montering

Monteringen er svært enkel, og tar kun noen få minutter. Tapp ut luft av dekket og klem glidelåsstykkene fast mellom dekk og felg, ett på hver side. Når du har fylt luft i dekket igjen, sitter disse godt fast på dekksidene, «midlertidig permanent».

Bilde av montering av glidelåsstykker.
GLIDELÅSSTYKKENE: Tapp luft og monter glidelåsstykkene mellom dekk og felg. De kan stå på hele sesongen.

Montering av glidelåsstykkene gjør du altså kun én gang. Den løse piggdekkbanen monteres på glidelåsstykkene når du trenger det. Akkurat som å lukke to helt vanlige glidelåser. Enkelt, genialt og raskt!

Bilde av piggdekkbanen som monteres.
PIGGDEKKBANEN: Piggdekkbanen monteres enkelt på glidelåsstykkene – som vanlige glidelåser.

For alle urbane vintersyklister

reTyre Urban Winter blir en del av hjulet og er like komfortabelt å sykle med som et ordinært piggdekk. Men fordelene med reTyre Urban Winter er såpass store, at hurtigpiggdekket funker for alle som sykler på variert underlag i vinterhalvåret.

Dessuten unngår man opphvirvling av asfaltstøv fra piggdekk på bar asfalt, som forringer luftkvaliteten i byene.

Bilde av sykkel med reTyre montert.
KNALLGREP PÅ IS OG SNØ: reTyres 156 pigger tar deg trygt gjennom vinterlandskapet.
Kjøp reTyre

Om reTyre

reTyre er utviklet av det norske selskapet Technium, som ble stiftet av to elever ved NTNU (Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet/Norwegian University of Science and Technology) i 2014. De har brukt to år på å utvikle en god idé til et forbløffende godt produkt.

Technium tilbyr også konsulenttjenester, noe som har vært helt nødvendig for å skaffe penger til utviklingen av reTyre. Tøffe tester og gode tilbakemeldinger har gitt selskapet troen på at produktet fungerer for mange.

– Vi håper og tror at reTyre Urban Winter bidrar til en enklere hverdag, flere helårssyklister, færre fall på isen og et bedre klima, forteller gründer og administrerende direktør Paul Magne Amundsen.

reTyre

LES OGSÅ: Kjapp service på sykkelen

LES OGSÅ: Slik skifter du sykkelslange

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *